• Kingoskolen
    Jens Fenger Nielsen (Skoleleder) den 26-05-2015

Kingoskolen søger lige nu lærer(e) til næste skoleår. (Se vedhæftede bilag)

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Jens Fenger Nielsen
    Jens Fenger Nielsen (Skoleleder) den 27-05-2015

På fredag d. 29. maj er det 9. klassernes sidste skoledag.
    Det skal fejres og 9. klasserne har derfor planlagt et festligt program for dagen afstemt med skolens regler og muligheder.

I tidsrummet mellem 8.15 og 9.00 besøger eleverne fra 9. klasserne Lindegårdskolen og Byvangskolen hvor de deler karameller ud.
    Klokken 9.00 ankommer de fire 9. klasser til teatersalen hvor 7. og 8. klasse tager imod dem når de gør deres entré gennem Dødens Gab!
    I teatersalen vil 9.A, 9.B, 9.C og 9.D underholde såvel elever som medarbejdere med et veltilrettelagt sjov på scenen.
    Klokken ca. 11.00 vil der blive vandkamp (og kun vand) på fodboldbanen bagved hus A og B. Vandkampsområdet vil være mellem banderne og alle er velkomne til at deltage, men frivilligt og på eget ansvar.
    Klokken ca. 11.30 forventer vi at vandkampen vil være færdig og på dette tidspunkt går alle 7. og 8. klasser tilbage til egne klasser mens 9. klasserne siger farvel og forlader skolens område. Når 9. klasserne er "væk" får 7. og 8. klasserne også fri for resten af dagen.

Husk, det er primært 9. klassernes dag med deres program. Vi håber, at alle vil medvirke til, at denne dag bliver festlig og minderig, så vore 9. klasser kan tænke tilbage på dagen med glæde. Hvis eleverne på andre klassetrin vil deltage i fejringen af dagen, kan det medføre, at de bliver våde, hvorfor vi anbefaler, at der evt. medbringes skiftetøj og håndklæde.

Jens Fenger Nielsen

Christina Skalbjerg Lyngsø den 09-04-2015
    Der er translokation for 9. klasserne torsdag d. 25. juni fra kl. 18-20.30.
    Kontoret
Ingen aktuelle nyheder