• Kingoskolen
    Christina Skalbjerg Lyngsø den 16-04-2015
    Ny skolestruktur - valg til nye skolebestyrelser

”Jeg er med i Skolebestyrelsen, fordi…”
    Jeg har valgt at være forældrerepræsentant i skolebestyrelsen, fordi jeg synes, det er spændende at følge med i skolens hverdag, nye tiltag, traditioner og især nu, den nye skolestruktur, som er i gang i Frederikssund kommune. Man bliver virkelig hørt og har stor indflydelse på processen!
                                                                              Malene Pedersen – forælder til børn i 0.kl., 4.kl. og 8.kl.)

I forbindelse med ny skolestruktur, skal der skal foretages valg af forældre-repræsentanter til nye skolebestyrelser pr. 1. august 2015.
    I distrikt Slangerup: Byvangskolen, Lindegårdskolen og Kingoskolen bliver der afholdt valgmøde/opstillingsmøde torsdag den 7. maj 2015 kl.19.00 i Slangerup Idræts & Kulturcenter , Idrætsvej 5, 3550 Slangerup.
    Vi opfordrer dig som forælder til at opstille som kandidat til skolebestyrelsen og få indflydelse.
    Læs mere om valget i bilaget.

Jens Fenger Nielsen
    Christina Skalbjerg Lyngsø den 09-04-2015
    Der er translokation for 9. klasserne torsdag d. 25. juni fra kl. 18-20.30.
    Kontoret
    Christina Skalbjerg Lyngsø den 27-03-2015